fbpx
Zorg Voor Elkaar

Over ons

Coronasneltestdirect.nl is een samenwerking van Just4Safety en Hooimeijer BV. Naast activiteiten als medische- en verpleegkundige opleidingen en medische zorg op evenementen zijn wij werkzaam bij de ambulance dienst.

Zorg Met Elkaar

Vacature

Samen de handen uit de mouwen steken tegen Covid-19

Ben jij werkzaam in de zorg, evenementen-hulpverlening of heb je een andere zorgachtergrond? Volg je een opleiding als verpleegkundige of een opleiding in de verzorging?

Dan hebben we een hele leuke (bij)baan voor je!

Just4Safety leidt al 10 jaar zorgpersoneel op. Wij zoeken mensen die willen helpen bij het afnemen van Covid-19-sneltesten door heel Nederland, ook bij jou in de buurt! Je werkt samen met een enthousiast team op locatie onder supervisie van een verpleegkundige. Alles volgens strakke protocollen en uiteraard inclusief alle benodigde veiligheidsmaatregelen en beschermingsmiddelen!

Omdat we de Abbott Rapid test gebruiken is de uitslag al binnen 5 minuten bekend. Alles in nauw overleg met de GGD. Uiteraard word je goed opgeleid en worden alle (test)werkzaamheden onder toezicht van onze eigen arts uitgevoerd! Werktijden en vergoeding in overleg. Bel 06-388 676 86 of stuur een e-mail en hopelijk mogen we je snel bij ons team verwelkomen!

Heeft u een bedrijf en wilt u snel uitslag bij het testen van personeel?