fbpx

De WHO raadt aan om je te laten testen als je milde verschijnselen vertoont zoals neusverkoudheid, een loopneus, niezen, keelpijn, een lichte hoest of verhoging tot 38 graden. Je kunt al besmettelijk zijn vlak voordat je klachten krijgt, dus het is belangrijk er snel bij te zijn!

Ja, de Abbott COVID-19 Panbio Ag Rapid test is officieel goedgekeurd door de Belgische overheid.

Als u positief test op de Abbott COVID-19 Panbio Ag sneltest bent u besmet met COVID.

Just4Safety is al reeds 10 jaar actief in de medische wereld en heeft al vele zorgprofessionals opgeleid. Een betrokken arts, Dr. Louise Heesterman, houdt de kwaliteit van de afname van de tests nauwkeurig in de gaten en de testen worden uitsluitend afgenomen door zorgprofessionals.

Hierbij worden alle maatregelen genomen om de test veilig af te nemen. De zorgprofessionals dragen alle benodigde beschermingsmaterialen (nitril handschoenen, speciale brillen, isolatie schorten en medische N95 mondkapjes) welke worden vervangen na een positieve uitslag.

Let op: de situatie verandert per dag. Je bent zelf verantwoordelijk om de inreisbeperkingen voor het land van bestemming te controleren met de lokale autoriteiten en de reisorganisatie.

Ja, er wordt in Nederland EXACT dezelfde Abbott COVID-19 Panbio Ag test gebruikt als in België. De procedures voor het afnemen van de test zijn identiek en het resultaat van het afnemen van de test in Nederland is uiteraard dezelfde als wanneer u deze test in België laat uitvoeren. Ook het wettelijk kader is gelijk. Voor Belgische inwoners geldt standaard dat als men positief test op de Abbott test er verplicht nog een PCR test dient te worden afgenomen zodat uw gegevens terechtkomen in het registratiesysteem van Sciensano. Er is dus geen enkel verschil tussen het afnemen van de Abbott COVID-19 Panbio test in België of in Nederland! Het enige verschil is dat deze test in Nederland al op grote schaal wordt ingezet voor werknemers en particulieren. In België worden deze testen alleen nog ingezet voor zogenaamde essentiële beroepen, waarbij het extra belangrijk is om snel te weten of men besmet is met het virus. Denk hierbij aan de zorg en het onderwijs. Uzelf laten testen in Nederland heeft dan ook 1 groot voordeel: U kunt in Nederland direct terecht en ontvangt direct de uitslag.

Als u positief test op de Abbott COVID-19 Panbio Ag sneltest bent u besmet met COVID.

Heeft u een bedrijf en wilt u snel uitslag bij het testen van personeel?