fbpx

Laat u vandaag nog testen met de Abbott Covid sneltest!​

De Belgische overheid heeft onlangs de Abbott Covid-19 Panbio AG sneltest officieel goedgekeurd om te testen op Covid-19. Dankzij deze sneltest weet u al na vijftien minuten of u besmet bent met het virus. In Nederland wordt deze test inmiddels al massaal ingezet om particulieren te testen. Maar ook bedrijven maken er gebruik van om onnodig ziekteverzuim op grote schaal te voorkomen.

Belgische inwoners kunnen zich in Nederland op elk moment op Covid-19 laten testen. In België bent u, bij een positieve uitslag, dan wel nog verplicht om een PCR-test af te nemen, zodat u in de database van Scienscano terechtkomt.

Just4Safety, al tien jaar een gerenommeerde zorginstelling in Nederland, brengt zijn expertise nu ook dichter bij de Belgische markt. Het bedrijf heeft een Covid-19 sneltestpunt geopend op de Nederlands-Belgische grens, naast de A27 vanuit Antwerpen.

De tests worden er uitsluitend afgenomen door getrainde zorgprofessionals. Een arts houdt toezicht over het volledige proces. Alles gebeurt in nauw overleg met de GGD. Dat is de instantie die in Nederland verantwoordelijk is voor de teststrategie, vergelijkbaar met het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten) in België. Laat uw medewerkers met klachten vandaag nog testen!

De afrekening kan gewoon op factuurbasis gebeuren of u kunt met bankcontact betalen.

U meldt zich aan, rijdt direct naar de testlocatie en verneemt binnen 5 minuten het resultaat.

Heeft u vragen? Zoekt u nog meer informatie? Dan kan u ons altijd bereiken op 0492 64 57 72.

Corona Sneltest

Hoe werkt het?

feature

Maak een afspraak via onze website of bel 0492 64 57 72

Bent u particulier? Of komt u namens uw bedrijf? Maak dan een afspraak zodat onze ervaren medewerkers de Corona Sneltest bij u kunnen afnemen.
feature

Kom naar onze teststraat in Ossendrecht NL

Kom met uw auto naar onze teststraat in Ossendrecht Nederland (Putsmolentje 3). Er zijn genoeg parkeerplaatsen. Neem het bewijs van de afspraak mee (geprint of op uw telefoon) en eventueel uw ID-bewijs (indien u een reisverklaring wenst). Volg de aanwijzingen van ons personeel.
feature

Binnen maximaal 15 minuten uitslag

De test wordt afgenomen door vakkundig opgeleide zorgprofessionals. De Corona Sneltest afnemen kost 5 minuten waarna u nog maar 10 minuten hoeft te wachten op de uitslag.
Corona Sneltest

Hoe werkt de test?

Just4Safety gebruikt de Corona Sneltest van Abbott. Dit is een antigeen test goedgekeurd door de Belgische overheid. Een groot verschil met een PCR test want er is bijvoorbeeld geen groot laboratorium nodig en er kan extreem snel een uitslag worden afgegeven.

De Abbott Sneltest meet of bepaalde viruseiwitten aanwezig zijn in de afgenomen testmonsters. Hiervoor wordt een nasofaryngeale swab gebruikt. Om de kwaliteit van de testen te waarborgen maken wij gebruik van onze eigen zorgprofessionals. Zij zorgen voor een gecontroleerde en veilige manier van afname en uitlezen van de testresultaten.

Corona klachten? Neem een sneltest af en weet binnen 15 minuten of u het Covid-19 virus bij u draagt.