fbpx

Maak een afspraak voor een sneltest

Nieuw!

maak een afspraak

Sneltest planner

Een afspraak maken voor een corona sneltest of antistoffentest? Dit moet u weten:

Vul alle verplichte velden (aangegeven met *) in en kies in de planner de dichtbijzijnste locatie. Kies of u een corona swab sneltest wilt afnemen of een antistoffentest. Of u een sneltest op een doordeweekse dag wilt of in het weekeinde, een datum naar keuze en daarna een tijdvak. Wilt u een reisverklaring? Vink dit dan aan. Indien u een reisverklaring wenst dient u uw afspraak minimaal 1 dag van te voren te maken. Is het tijdvak vol dan kunt u deze niet meer selecteren, kies dan een andere datum of een ander tijdvak. U ontvangt direct de bevestiging per e-mail (geen e-mail gehad? Check uw spam-map). Komt u na bevestiging van uw afspraak ter plaatse dan wordt u door een van onze medewerkers naar een parkeerplaats gewezen. Blijf voor uw en onze veiligheid in de auto en volg de aanwijzingen van het personeel.

Just4Safety werkt samen met de GGD. Bij een positieve uitslag zijn wij verplicht om uw gegevens te delen. De GGD zal dan contact met u opnemen.

 

Let op: op dit moment is de antistoffentest alleen mogelijk op locatie Tiel. Kies dus locatie Tiel als u een antistoffentest wilt laten afnemen. Binnenkort volgen meer locaties.

 

Let op indien u voor een non-covid verklaring (reisverklaring) heeft gekozen: de regels per land zijn onderhevig aan veranderingen, u bent zelf verantwoordelijk om te controleren of dit document toereikend is voor uw reis.

Hebt u een bedrijf en wilt u snel uitslag bij het testen van personeel?